Breitling Superocean Automatic Watches For 2019 replica horloge

Hoewel Breitling vaak wordt geassocieerd met luchtvaart, zijn de duikhorloges enkele van de bestsellers. In werkelijkheid is het historische verleden van Superocean hun belangrijkste promotielijn. De extra hedendaagse designlijn van Superocean werd dit jaar bijgewerkt op Baselworld 2019 en het merk heeft zeker een versie uitgebracht voor elke pols. Met een diameter van 36 mm, 42 mm, 46 mm en een unieke 48 mm, heeft luxe Breitling horloges bovendien de snoepvlek voor de meeste mensen gevonden in de maten 42 mm en 44 mm (hoewel Breitling de Superocean zeker tot een heren- en dameshorlogecollectie heeft gemaakt). Ze zijn te krijgen in de kleuren die we allemaal kennen en erop rekenen, maar ik heb zonder enige twijfel de oranje en witte wijzerplaatmodellen op de 42 mm Superocean gevonden als de opvallende kleuren. hier kijk ik naar de variaties van 42 mm, 44 mm en 46 mm.

Deze up-to-date Superocean-behandelingen behoren tot de problemen die veel mensen, zoals ik, hadden met het uitgaande model. een groot deel hiervan had te maken met de draaischijf, die een buitenste secondewijzer had, een minuutmelodie, cijfers voor elk uurmarkering naast 3, en een 24-uurs nummer. Dit werd gekoppeld aan een datumvenster, een paar uur indexen en het embleem van Breitling horloges kopiëren , dat gedachteloos sneed via de cijfers op het 24-uurspoor. Er zijn ook 4 sporen van tekst om 6 uur. eerlijk, de wijzerplaat wilde gewoon wat bewerking en gelukkig is dat wat het kreeg.

de nieuwe Superocean-automatisch verwijdert het minuutnummer, de 24-uursmelodie, een regel met tekstuele inhoud, laat alleen de uurmarkeringnummers achter op 12, 6 en 9 en uiteindelijk is er echt niets dat door een ander aspect van de wijzerplaat. Het is een les over hoe in werkelijkheid het verbeteren van sommige zaken het verschil kan maken. Al met al maakt dit de afstand tussen het Superocean en Superocean historisch verleden groter over persoonlijke keuze dan het eerder veranderde, wat een ongelukkige dualiteit werd die respectievelijk de ergste en bevredigende instincten van een embleem vertoonde.

De beweging hier is onveranderd, alle Superoceanen worden ingesteld met het kaliber 17. dat is een vrij veel gebruikte kopieer een verfijnd imitatie horloge -beweging die werkt op 28.800 vph en een krachtreserve heeft van 38 uur.

De Superocean computergestuurd in 42 mm meet 13,32 mm dik en is waterdicht tegen 500 meter. die zijn afgewerkt in metaal en zijn verkrijgbaar in drie kleurenschema’s op zowel een armband als een rubberen band. Daar is het oranje wijzerplaatmodel met zwarte rand, witte wijzerplaat met blauwe rand en zwarte wijzerplaat met zwarte rand. Het zwarte model is voldoende van hoge kwaliteit, en ik weet zeker dat het in grote aantallen zal verkopen, maar ik ben gewoon dol op de witte en oranje wijzerplaatmodellen. Het kleurcontrast op elke respectieve wijzer duidt een oog aan dat zichzelf niet te zwaar neemt, maar bovendien is het niet gimmicky.

De 44 mm-versie is een beetje groter in piek bij 14,21 mm dik, maar waterdicht tegen 1.000 meter. die bovendien zijn beschikbaar metallic met extra traditionele kleurstellingen, met de zwarte wijzerplaat en zwarte omlijsting-versie en blauwe wijzerplaat en blauwe rand model. nogmaals, je hebt alles in een rubberen band of in een metalen armband.

De 46 mm-versie is 16 mm dik en water ongevoelig voor 2000 meter. nogmaals, te hebben in de zwarte wijzerplaat en zwarte ring of blauwe wijzerplaat en blauwe rand, de 46 mm is beschikbaar in een zwarte DLC-bedekte stalen behuizing, in plaats van eenvoudig chroomstaal in de kleinere modellen. Ik bepaal dat een persoon die geïnteresseerd is in dit grotere model een extra agressief ogend nep Breitling horloge met hoge precisie -horloge nodig heeft, dat een verklaring kan geven voor deze voorkeur voor de lay-out. Ik vind het persoonlijk geweldig, hoewel ik graag hetzelfde oude metaalalternatief zou willen hebben als ik er een heb gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *