koop Omega Seamaster 300 Malachite And Lapis Lazuli Watches replica

bouwend op hun bestaand ontwerp, heeft Omega de Seamaster 300 vrijgegeven in gekoesterde stalen exemplaren van platina of goud, met Malachite en Lapis lazuli wijzerplaten. De fundamentele specificaties en afmetingen van de Seamaster driehonderd blijven hier gelijk, met een behuizing met een diameter van 41 mm, een behuizing van 14,65 mm en een richting, 300 meter waterbestendigheid. waarbij de primaire veranderingen beschikbaar zijn op dit nieuwe model, zijn de materialen. De horlogekast is te krijgen samen met uw keuze van zowel platina of 18 k geel goud, naast een Malachiet wijzerplaat (groen) of een Lapis lazuli wijzerplaat (blauw). zowel Malachiet als Lapis lazuli lijken materialen te zijn waarmee openlijk geëxperimenteerd wordt, zoals wordt bewezen met behulp van releases zoals de Piaget Altiplano Flying Tourbillon inlegwerk wijzerplaten die we met SIHH 2018 op de vingers hebben getikt. nu zijn niet handgemaakt die edelstenen typisch moeilijk om mee te werken, maar om te zien dat grote fabrikanten experimenteren met onderscheidende stoffen zoals deze (zelfs meteoriet in het geval van deze Rolex Day-Date veertig) zou een signaal kunnen zijn van een huidige piek in klantbelang, vooral onder hoogstaande klanten.

De hoogwaardige afwerking gaat verder op de meester Co-Axial Calibre 8913 beweging binnenin, die een 18k Sedna gouden rotor en stabiliteitsbrug, zwarte schroeven, vaten en stabiliteitswiel, evenals Genève-strepen versieren. De Calibre 8913 is een automatisch automatisch uurwerk met dubbele loop, met een 60-uurs elektriciteitsreserve, frequentie van 25,200 km / u, coaxiaal echappement, veer van siliciumstabiliteit, magnetische weerstand tot 15.000 gauss en een functie voor het instellen van een korte tijd. Om de hele gekoesterde bundel af te ronden, zijn de armen zowel 18 karaats witgoud als geel goud 18k, afhankelijk van het kaststaal dat u hebt geselecteerd.

Ik veronderstel dat de Seamaster 300 alleen al het allernieuwste duikhorloge van  Prachtige omega-vervalsing is met al zijn gepolijste oppervlakken en een kleinere kastlengte, dus het maakt de ervaring dat veel mensen de Seamaster driehonderd keer zo hoog als een jurkduiker zouden gebruiken. Als een worden geteld van de realiteit, droeg ik mijn Seamaster driehonderd op een leren riem op de ultieme bruiloft die ik bijwoonde. Hoewel ik denk dat de software van die waardevolle metalen en dialysematerialen een stukje over het toppunt is, vind ik ze echt heel erg.

zowel de Lapis lazuli als de Malachite-wijzerplaten zien er opmerkelijk uit in dit horlogeontwerp (minimaal op de persfoto’s) en zelfs omdat het niet iets is dat ik ooit voor mezelf zou kopen, houd ik wel van de geïntroduceerde kleuring en het karakter dat het Malachiet en Lapis lazuli aanbieding. Dit  Nep horloge te koop is oprecht voor een klein publiek van kopers gezien zijn buitensporig-stop combinatie van stoffen, maar ik twijfel er niet aan dat  Omega-horloges kopen toch klanten voor het zal lokaliseren. Ik ben een fan van de Lapis lazuli-dial zelf, want ik ben een grote sucker voor blauw, maar groen is een ongekende kleuring om op horloges te vinden (nog zeldzamer om het mooi gedaan te krijgen) en de Malachite is een unieke verschijning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *