Rolex Air-King 116900 Kopieer horloge

Kopieer horloges Rolex Air-King brengt hulde aan de rol van Oyster in de vliegende pionier en in de grote geschiedenis van de luchtvaart. De 40 mm Oystersteel-kast, de Oyster-armband met stevig breisel met Oysterclasp en de nieuwe Air-King met zijn unieke zwarte wijzerplaat laten een tijdloze functie zien. Hoewel geüpdatet voor moderne dragers, zal de nieuwe Oyster Perpetual Air King het oorspronkelijke erfgoed van de Rolex / Oyster-lucht behouden, terwijl de schoonheid van het model uit de jaren ’50 behouden blijft.

Rolex Air-King 116900 kopie horloge
Rolex Air-King 116900 kopie horloge

Rolex gebruikt Oystersteel voor de stalen kast. Oystersteel behoort met name tot de familie van 904L-staalsoorten die door het merk zijn ontwikkeld en wordt het meest gebruikt in de hightech, ruimtevaart- en chemische industrie waar corrosiebestendigheid het belangrijkste is. Oeststaal is extreem duurzaam en biedt een uitzonderlijke afwerking, zelfs wanneer gepolijst, behoud van schoonheid in ruwe omgevingen.
.
Kopieer Rolex-horloges die we hier zijn om kopieën te maken. Wij verkopen replica horloges voor vele jaren. Onze hoogwaardige replica-horloges met uitzonderlijke mogelijkheden zijn onder de indruk van veel horlogeliefhebbers. Om de beste kwaliteit replica horloges te kiezen in onze online winkel, zijn alle replica horloges populaire replica horloges met de beste kwaliteit.

Kopieer Rolex Air-King 116900 goedkoop horloge
Kopieer Rolex Air-King 116900 goedkoop horloge

De kopieer rolex Air King horloges  Dial heeft een opvallende zwarte wijzerplaat met een combinatie van kleine schalen die opvallen voor navigatie-tijdgeleiding en grote cijfers 3, 6 en 9 vertegenwoordigen de tijd. Het heeft de naam Air-King met dezelfde letter die speciaal is ontworpen voor het model van de jaren 50.

Kopieer Rolex-horloges De Oyster-armband is een perfecte alchemie voor een duurzame en comfortabele vorm en functionaliteit, esthetiek en technologie. Het beschikt over Oyster Clasp alleen voor Rolls-Royce en Easylink Extension Link. Met dit ingenieuze systeem kan de drager de lengte van de armband met ongeveer 5 mm vergroten en het comfort in elke situatie vergroten.

Air – King is uitgerust met een kaliber 3131, een zelfoprollend mechanisch uurwerk dat volledig is ontwikkeld en geproduceerd door replicahorloges Rolex. Zoals alle eeuwigdurende bewegingen van Rolex is de 3131 een gecertificeerde Zwitserse chronometer en is hij aangewezen voor precisieklokken door te slagen voor de officiële Zwitserse stopwatch (COSC) -test. De architectuur ervan, net als alle bewegingen van de oesterklok, maakt het betrouwbaar.

Beste Rolex Air-King 116900 horloge te koop
Beste Rolex Air-King 116900 horloge te koop

De nieuwe Air King is op zoek naar een bevoorrechte relatie tussen Rolex en de luchtvaartwereld tijdens de gouden eeuw van de jaren 1930. Het was een tijdperk waarin de grote vooruitgang in vliegtuigprestaties steeds groter was dan het vermogen om de lucht van de mensheid te veroveren en langeafstandsvluchten te introduceren. De astronauten van Charles Douglas Barnard, een van de pioniers van dit tijdperk, hebben een aantal vluchtrecords vastgesteld. Buiten de oesters zei hij het volgende. “Deze unieke Rolex-functie is geschikt voor het doel van de vlucht en stelt voor om deze te gebruiken voor de hele toekomstige langeafstandsvlucht.

4 antwoorden op “Rolex Air-King 116900 Kopieer horloge”

  1. Ik heb dit Rolex-horloge gebruikt, het is een heel mooi en betaalbaar automatisch horloge, de maat is goed, de kwaliteit is ook erg goed, en hetzelfde als de echte Rolex.

  2. Ik kocht dit horloge een maand geleden en legde het op de rest van mijn dagen. Het is comfortabel om te dragen, het is niet oncomfortabel en het is erg handig. Het bekijken van tijd kost niet langer de tijd om een ​​mobiele telefoon te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *