Kopiëren Omega Wrist-Chronograph Limited Edition met Vintage 1913 gerestaureerde Calibre 18-inch CHRO-beweging

Kopiera omega klockor is 18 nieuwe limited edition-modelcollecties gestart met de referentie “First Omega Wrist-Chronograph” 516.52.48.30.04.001. Eerste Omega’s pols-chronograaf, in tegenstelling tot een volledig nieuw oud Omega-horloge met een vintage gevoel voor schoonheid, een zeer aantrekkelijke Omega Caliber 3018 (oorspronkelijk gerestaureerde bewegingsnaam) die oorspronkelijk ook beweging produceerde. Het staat bekend onder de oorspronkelijke naam als een 18 “CHRO correctief en dankzij hun leeftijd en conditie zullen ze er elk een beetje anders uitzien in elk van de 18 sets.

Kopiëren Omega Wrist-Chronograph Limited Edition met Vintage 1913 Restored Calibre 18
Kopiëren Omega Wrist-Chronograph Limited Edition met Vintage 1913 Restored Calibre 18

De eerste chronograaf van de Omega-lijst die werd gelanceerd toen deze debuteerde in het eigen museum van de replika omega klockor in het eigen bier van Zwitserland, was het geval geïnspireerd op de chronograaf op de eerste pols, geproduceerd door het merk It is. In de beweging 105 jaar geleden waren niet alleen de onderdelen voor vervanging, maar ook een grote hoeveelheid reparatie en reiniging natuurlijk noodzakelijk, evenals decoratie. Als een functie van het opknapproces laat Omega zien dat “elke beweging uniek is”. Omega heeft de beweging van het Omega Atelier Tourbillon-departement dat wordt gerespecteerd, daadwerkelijk gerenoveerd. Dit is een speciaal gedeelte van Omega, er zijn verschillende meesterkijkers opgeleid om omega-tourbillonhorloges te maken. Hetzelfde team heeft, zoals ik begrijp, de leiding over het 18-inch CHRO-restauratieproject.

Kopiëren omega Wrist-Chronograph Limited Edition met Vintage 1913 Restored Calibre 18
Kopiëren omega Wrist-Chronograph Limited Edition met Vintage 1913 Restored Calibre 18

De 18-inch chronobeweging wordt handmatig gewonden, met tijd en een monograafchronograaf van 15 minuten (de duwer bevindt zich op de 6 uur-positie van de behuizing). Ik geloof dat beweging werkt bij 2,5 Hz en een gangreserve heeft van ongeveer 40 uur. In bijna alle opzichten zullen deze bewegingen in een opgeknapte vorm aantrekkelijk zijn en er meer dan 100 jaar geleden beter uitzien dan de oorspronkelijke staat. Oorspronkelijk had een dergelijk horloge door de piloot kunnen worden gebruikt. Een soortgelijke wijzerplaat werd ook gezien in een militair pilotenhorloge dat populair was tijdens de Eerste Wereldoorlog.

replica omega Wrist-Chronograph Limited edition met vintage 1913 gerestaureerde kaliber 18
replica omega Wrist-Chronograph Limited edition met vintage 1913 gerestaureerde kaliber 18

Elk van de eerste replika omega klockor List Chronograph Watch is voorzien van een speciaal gemaakte Grand Fow Enamel Dial geïnspireerd op het originele model uit het begin van de 20e eeuw. Deze charme is zeer aantrekkelijk omdat er blauwe stalen wijzers in de vintage sport-stijl wijzerplaat zijn. Deze kast is 18K wit goud met een breedte van 47,5 mm (waterbestendigheid 30 m), 18 k Sedna (rose) goud voor kroon en chronograaf drukker wordt gebruikt. Ik vond een bruine leren riem met een breedte van 20 mm in een “Three Port Hall” -stijl om mijn ontwerp er geweldig uit te laten zien. Ondanks de grote kastmaat, is het horloge behoorlijk draagbaar door het relatief minimalistische tapijt in historische stijl. Let op de achterkant van de Hunter-stijl die opengaat om de beweging binnenin de behuizing te tonen die aan de achterkant van het saffierglas is beschermd.

discount omega Wrist-Chronograph Limited Edition met Vintage 1913 Restored Calibre 18
discount omega Wrist-Chronograph Limited Edition met Vintage 1913 Restored Calibre 18

Zoals vaak het geval was, ging rabatt omega klockor aan boord van het schip met presentatie en verpakking. Omega-merken die passen in het tijdperk van vintage werden gebruikt, evenals lederen presentatieboxen met gereedschap en extra riemen. Kopiera omega klockor weet zeker zijn limited edition-model op een leuke en fascinerende manier te publiceren. Eerste omega horloge limited model 18 “‘CHRO referentie met prijs 516.52.48.30.04.001, horloge is onderdeel van 18 limited set.

We zijn hier om kopieën te leveren. Wij verkopen replica horloges van vele jaren. Onze topkwaliteit replica horloges met uitstekende vaardigheden zijn onder de indruk van veel horlogeliefhebbers. Om de beste kwaliteit replica horloge uit onze online winkel te kiezen, zijn alle replica horloges populaire replica horloges met de beste kwaliteit

4 antwoorden op “Kopiëren Omega Wrist-Chronograph Limited Edition met Vintage 1913 gerestaureerde Calibre 18-inch CHRO-beweging”

  1. Op het moment dat ik de doos opende, was ik op dat moment verbaasd. Het was gewoon een replica. Het zag er precies zo uit als het origineel en de kwaliteit was ook niet anders.

  2. Ik kocht dit horloge voor mijn verloofde op zijn verjaardag. Hij vindt het erg leuk. Toen hij de doos opende, was ik verrast dat de kwaliteit, ik vind het leuk. Dit is een goed horloge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *