Kopieer Omega co-axiale master chronometer maanfase chronograaf 44.25mm

Meer dan een halve eeuw testte Replica Omega Speedmaster horloges de grenzen van fysiek uithoudingsvermogen en menselijke moed, inclusief alle eerste bemande maanlandingen in juli 1969 en de NASA-pilootmissie sinds maart 1965 was ik getuige van het evenement.

Kopieer Omega co-axiale master chronometer maanfase chronograaf 44.25mm
Kopieer Omega co-axiale master chronometer maanfase chronograaf 44.25mm

Omega Speedmaster horloges kopiëren Professional Chronograph is een unieke plaats in de geschiedenis van de ruimte-exploratie als de enige uitrusting die wordt gebruikt in alle proefruimtemissies van de NASA van Gemini tot het huidige internationale ruimtestationprogramma. Toen Buzz Aldrin in 1969 op de maan stapte, droeg hij een spinmaster-professional. Het is een chronograaf die sindsdien bekend stond als een maanwacht.

Goedkope kopie Omega co-axiale master chronometer moonphase chronograaf 44.25mm
Goedkope kopie Omega co-axiale master chronometer moonphase chronograaf 44.25mm

Omega-horloges kopiëren Met de schaal van de zwarte wijzerplaat en tachymeter, is deze 42 mm chronograaf ontworpen om op te vallen. In Super – LumiNova zijn de wijs- en minutenwijzer van de index en het centrum gecoat. Hesa Lite Crystal beschermt de wijzerplaat versterkt met een 30-minuten recorder, 12-uur recorder, kleine tweede sub-wijzerplaat. De kast van roestvrij staal verschijnt op de bijpassende armband of zwarte leren riem.

Elk van de vier klokken van deze familie heeft een speciale presentatiekist. Aan deze presentatiekist zijn twee riemen (NAVO-band en astronautenriem) toegevoegd. Voor tools en methoden om armbanden te veranderen, zijn ook boeken opgenomen die Speedmaster Loupe, Metal Plate en Speedmaster Adventure introduceren.

Best Copy Omega co-axiale master chronometer moonphase chronograph 44.25mm Te koop
Best Copy Omega co-axiale master chronometer moonphase chronograph 44.25mm Te koop

Sinds de release in 1957 heeft Speedmaster zijn nauwkeurigheid, leesbaarheid en robuustheid. Het werd aangedreven door Caliber 321 tot 1968, veranderd in Caliber 861. Dit is Replica Omega-horloges introductie van high-performance rhodium plating afwerking, het werd kaliber 1861, 1863 waarvan het met de hand wordt gewikkeld. Tegenwoordig wordt het horloge aangedreven door NASA-astronauten door dezelfde handopwindende beweging als bewegende horloges gedragen door de maan.

Replica Omega Speedmaster horloges is een van de meest symbolische horloges van Omega en maakt deel uit van de zes maandelijkse missies. In navolging van de verkenningstocht, heeft deze nieuwe maanfase twee echte maanden, zelfs als deze oneindig klein is. Dit 44,25 mm-model is een zwarte zonneknop met een gerhodineerde index. Op de 6-uurspositie is er een nauwkeurige maanfase-weergave, die een microgestructureerde metaalkristalschijf bevat om een ​​hoge resolutiebeeld van de maan te verkrijgen.

replica Omega co-axiale master chronometer maanfase chronograaf 44.25mm
replica Omega co-axiale master chronometer maanfase chronograaf 44.25mm

De roestvrijstalen behuizing heeft een Liquidmetal ™ tachymeter schaal zwarte keramische ring en versteviging en de zwarte lederen band heeft een gepolijste geborstelde foldover gesp. Replica Omega-horloges Co-axiale masterchronometer 9904 is officieel gecertificeerd door METAS.

Automatische opwindchronograaf met kolomwiel en coaxiaal echappement. Gecertificeerde Master Chronometer Silicone Balance Spring, 2 vatseries resistent tegen magnetisch veld tot 15.000 Gauss na METAS-certificering. Centrum uur, minuut en chronograaf tweedehands, kleine secondenwijzer, handmatige datumweergave, 12 en 60 minuten recorder en maanscherm. Rhodium-plated afwerking met de Genève-golf van Arabesque.

Eén antwoord op “Kopieer Omega co-axiale master chronometer maanfase chronograaf 44.25mm”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *